En Egoboostdag på fler än ett sätt!

Det är verkligen vad jag haft idag! Rent personligt så har jag idag egoboostat mig själv på följande sätt:
* Min husläkare gissade att jag väger 24 kilo mindre än vad jag gör. Det är det jag säger om BMI...muskler väger mer än fett. Läkaren höll på att smälla av när jag avslöjade mitt BMI!
* Isabella "Blondinbella" Löwengrip skrev i sin blogg att jag är en supertrevlig tjej. Det måste jag ju bara suga åt mig av! Kommer snart till hur det kommer sig att just hon uppmärksammat mig.
Kolla här! http://blondinbella.se/fortjanad-paus-med-vannerna/
* Såg att min f.d kollega Monique skrivit en fin kommentar om mig som respons på Bellas inlägg. Se länken ovan och bläddra bland kommentarerna!
* Hjälpte Anna med lite pluggpepp via Facebooks chatt och sedan taggade Anna mig i världens finaste inlägg.
* Rickard såg att Lärarnas tidning söker lärare för intervju om missförhållanden i skolans värld. Imorgon blir det ett samtal med journalisten Niklas Arevik.
* Vår älskade Zelda blev som vanligt galet glad när matte kom hem. Det är egoboost så det skriker om det!
* Tjejerna på redaktionen bedömde min ålder till c:a 27 år. :)
-------------------------------------------------------------------------------
I skrivande stund arbetar jag som korrigerare på Egoboost Magazine som är en nystartad tidning i Isabella Löwngrips regi. Tidningen kommer att inrikta sig på karriär och utbildning. Det är helt klart ett livsstilsmagasin som du inte får missa! Första numret är snart i butik! Imorgon blir det sista korrläsningen innan tryck. Spännande!
Egoboost FTW
Sov gott!
/Sara


RSS 2.0